Skolestart på Valler august 2020

Første skoledag er tirsdag 18. august. Vg2 og Vg3 møter kl. 08.20. Vg1 møter kl. 10.00.

Faddere på Valler - Klikk for stort bildeFaddere på Valler BS

På grunn av korona-situasjonen og at vi er i "gul sone" må vi ta noen forhåndsregler.

Elever i Vg2 og Vg3 møter rett i klasserommet. Se romoversikten her.

Nye elever i Vg2 og  Vg3, må møte opp i skolens vestibyle kl. 08.00. Dere blir tatt i mot av studieleder Tom Tallak Solbu og får informasjon om hvilken klasse dere skal gå i, timeplan og valg av programfag.

Vg1-elever møter i skolegården kl. 10.00.
Alle elever som skal begynne i VG1 vil få en SMS innen 17.august om hvilken klasse de skal gå i.

Vi ser frem til å møte gamle og nye elever ved skolestart. Under ser dere et grovoppsett over den første skoleuken.

Vg1-første skoleuke

• Tirsdag 18. august: Fremmøte kl. 10.00 i skolegården. Møte med kontaktlærer. Fadderprogram. Timeplan i siste økt.
  • Onsdag 19. august: Vanlig skole etter timeplanen. IKT-program.
  • Torsdag 20. august: Vanlig skole etter timeplanen. Fadderprogram med lunsj. IKT-program.
  • Fredag 21. august: Aktivitetsdag på Kaølvøya.
  • Mandag 24. august: Vanlig skole etter timeplanen. Fotografering.

Vg2 og Vg3-første skoleuke

• Tirsdag 18. august: Fremmøte kl. 08.20 i klasserom. Tid m/kontaktlærer. Vanlig undervisning etter timeplanen fra 2.økt. Fadderprogram.
    • Vg3: Hente bøker og IKT-sjekk etter lunsj.
  • Onsdag 19. august: Vanlig undervisning.
    • Vg3: Bokutlevering fortsetter.
    • Vg2: Hente bøker. IKT-sjekk.
  • Torsdag 20. august: Vanlig undervisning. Fadderprogram i lunsjen.
    • Vg2: Bokutlevering fortsetter.
  • Fredag 21. august: Aktivitetsdag på Kalvøya.
  • Mandag 24. august: Vanlig undervisning. Fotografering for nye elever.