Vallermarsjen

Årets Vallermarsj ble en suksess, med strålende høstvær og hele 175 deltakere.

Klikk for stort bildeVallermarsjen 2020 BS

Høstens vakreste eventyr

Tre mil fra Valler helt inn i Lommedalen og tilbake er en stor styrkeprøve. Guttene går med sekk på 11 kilo, jentene med 5 kilo. Denne vallertradisjonen er en særegenhet i skolekulturen vår og utvilsomt "høstens vakreste eventyr".

Stort elevdrevet arrangement

Elevrådet har en egen Vallermarsj-kommite som organiserer bl.a. veiing av sekker, tidtaking, registrering og matstasjoner. Dette er et stort arrangement med imponerende gjennomføringskraft både hos deltakere og funksjonærer.

Lærer Andreas Hasund Ødegård, er elevenes støttespiller, med en mild hånd over hele arrangementet.

Alle er vinnere

Årets vinner av vallermarsjen ble Tobias Gjerde fra klasse 2A med den knallsterke tiden 2t 7min. Olav Vikane fra 2A tok andreplassen på 2.27, mens det ble delt tredjeplass til beste jente Eline Bjørnsdatter Hoddevik Hernes, 3C og Trym Holm, 3D på 2.37.

Kudos til "racerne", men vel så mye til alle som gjennomførte vallermarsjen. Den er først og fremst en sosial "happening" som bygger elevmiljø og gir identitet til vallerelevene.