Vallerrevyen 2021

Vi satser alt på at det blir Vallerrevy til vinteren, sier revysjefene Ratusha og Theodor. Hvis alt går som vi håper, blir det premiere i Sandvika teater 27.februar.

Klikk for stort bildeRevysjefene Rathusha & Theodor 

 

 

Planen er klar

Vi har fått til en avtale der vi kan leie Sandvika teater fra premieren den 27.februar til og med fredag 5.mars. Vi satser på skikkelig revystemning samtidig som vi sørger for trygt og godt smittevern, sier Ratusha og Theodor. Vanligvis spilles revyen i januar, men vi er glad vi utsatte den. Nå blir det intensivuke i vinterferien, og vi håper inderlig at vi får gjennomført revyen. Vi tror alle trenger noe å glede seg til nå! 

Klikk for stort bildeVallerrevyen-Skuespillere 

Stort engasjement

Vallerrevyen er et kjempearrangement og revysjefene forteller at 350-400 elever er engasjert på et eller annet nivå. Det er mange grupper, og veldig sosialt. Noe av det beste er at vi blir kjent på tvers av trinnene, forteller de.

Klikk for stort bildeRevybandet 

Klikk for stort bildeVallerrevyen-Dansere 

Må ikke tildekkes

Årets revy har fått navnet: "Må ikke tildekkes". Det er inspirert av merkingen på panelovner, smiler Ratusha og Theodor, men handler jo om at vi mennesker skal vise oss frem og vise hvem vi er bak fasaden.

Vi er superoptimister og håper mange vil komme å se revyen!

Se revyens hjemmeside og bestill billetter her

Klikk for stort bildeEline Hernes-Revylogo 

 

Til toppen