Viktig informasjon til elever og foresatte om Visma in School

Informasjon om aktiviseringen av ny Viken Feide-pålogging for Visma in School (VIS) og tilgang til bl.a. timeplanen. Ny tilgang for foresatte blir også mulig.

Skjermbilde Visma InSchool - Klikk for stort bildeSkjermbilde Visma InSchool Visma

Viken Feide for elever og pålogg for foresatte på Visma In School

Natt til tirsdag 11. august aktiveres elevens Viken-Feide for Visma InSchool. Alle elever kan da logge seg på Visma InSchool for tilgang til timeplanen. Kontakt IT tjenesten vår for hjelp med å aktivere Viken Feide ved problemer.

Natt til 12. august aktiveres foresatt-tilgang i Visma In School. Én primærforesatt for hver elev blir aktivert via folkeregisteret. Foresatte må logge seg på via ID-porten, og registrere seg med telefonnummer og e-post adresse.

Primærforesatt vil også kunne registrere flere foresatte. Denne registreringen vil gi mulighet til å motta viktig informasjon fra skolen i forbindelse med nødstilfeller, samt informasjon om foreldremøter etc. Registreringen vil også gi mulighet til å følge med på sine barns timeplan, fravær, karakterer, eksamen, søknader, samtaler m.m.

Utfordringer med pålogging?

Din Viken Feidebruker har samme brukernavn og passord som brukerkontoen i Viken.

Chrome godtar ikke at du logger på en ny Feidebruker før du har tømt historikken i nettleser, ellers husker den at du er elev i tidligere fylkeskommune.

• Trykk på det tre prikkene øverst til høyre i Chrome.
  • Klikk på Flere verktøy > Tøm logg.
  • Merk av for informasjonstypene du vil fjerne, i dialogen som åpnes.
  • Bruk menyen øverst for å velge hvor mye data du vil slette. Velg tidenes morgen for å slette alt.
  • Klikk på Slett nettleserdata.